torsdag 19. januar 2012

Går: Middag: Kalkun....... Dag: Hedda baker: Muffins og Rundstykker.



Digg middag, midt i uka :)))).
Kalkun m/ hjemmelaget rødkål, fløtegratinerte poteter, fløtesaus, rosenkål og gullerøtter.
Nesten 1 kg var vekten på kalkunbrystet.
Svidde det i margarin i panna og krydra det godt.
Steikte det i ovnen på 160 grader i 1 time og 20 min.
Lå i en ildfast form med: løk, gullerot, litt rødkål, eplejuice, vann og margarin.
Lot det ligge i forma med matpapir og koppehånkle over i 3/4 time.
Første gang jeg har laget kalkun bryst, og kan skryte av og si att det ble kjempe godt: Så absolutt ikke tørr og akkurat helt: PERFEKT :D!

I dag har vi hatt lettvint mat til middag : Pletter ( pannekakerøre med risengrynsgrøt).

Men Hedda sørget for å heve mat standarden for denne dagen.
Sjokolade muffinser m/ sjokoladebiter:


Mums :))))))))!


"Standard" oppskriften..
Kjevlet ut "pizza" tjukke emner, og stakk ut med pepperkakeformer..

Egen rundstykke til hesten, måtte jo oxo lages:

Annie Me.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar